fallback

Общ преглед
Столичната полиция търси съдействие от гражданите, които имат информация за дете и жена във връзка с разследването на тежко криминално престъпление. 

Хората, които са ги срещали заедно или поотделно, контактували са с тях, или имат данни за тяхното местопребиваване и придвижване, могат да сигнализират на тел. 112, 02/9820516, 02/9820331 или в най-близкото районно управление.

Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Metal Man

преди 9 години

Не гледам ТВ, нямам време.Но се запознах със случая тия дни и това, което подозирам, че е станало, е ужасно!Смъртно наказание? О, ДА! Този, който го е причинил на една майка и нейното дете, трябва да е наистина гадно ***. Заслужава не да се пържи в ада, а да му се одере кожата в национален ефир, за назидание!Май е време да се създаде едно Бг ФБР. Повече власт за полицията няма да е зле.Ако някой реве, че го е страх от мечки, да не ходи в гората!

8

Анонимен

преди 9 години

Такива и още по-чудовищни неща в русия са ежедневие. Разбира се нищо не стига нито до преса, нито до статистика, отчасти защото такива в русия няма, отчасти защото руснаците са заети с по-важни неща, като например да се борят със световния империализъм.

7

Анонимен

преди 9 години

Боже... какъв човек трябва да си, за да убиеш дете... Такова мило детенце...

fallback