Снимка: архив, Булфото
fallback

Телце на момче е намерено в затворен куфар на 20 март в района на село Пасарел, съобщиха от СДВР.

При първоначалния оглед са констатирани следи от насилие.

Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмнокестенява коса, кафяви очи и светла кожа.

От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието.

Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.

Всички, които разполагат с данни, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

простак

преди 9 години

За тия,дето плачат за тато ИМ Тошо.Пикът на брой убийства у нас на 100 000 души е през 90-те.За последните 15 години броят е като за последните 15 преди 1990.Преди това дори е бил по-висок.Статистика.Другото е чисто субективно.Жалко за детенцето.Ужас!Потрес!Но!Във ВСЯКО общество има ***.

46

mp

преди 9 години

Каквото и да се е случило,този път трябва да се каже истината!!Зачестиха ,,самоубийствата'',убийства с много бързо открити извършители.А колко са с нарочно неоткрити??Сериен луд убиец ли е, за донорство ли е-което е много важно.Положението е сериозно,хора!!.Мисля .че трябва референдум за смъртното наказание!Всеки майка го е раждала,ама не за да е убито или насилено от дете на друга майка?

45

родната полиция 3

преди 9 години

Жалко за детето. Мъка и нещастие в този Свят. Щастие,любов и сила в онзи.

fallback