Снимка: YouTube
fallback

Охранителите от мола във Варна, които убиха брутално мъж се забавлявали в работно време с мятане на ножове и слушане на чалга, показват профилите им във Facebook.

Вчера Варненския окръжен съд определи на Ангел Николов (24 г.), Красимир Димитров (22 г.) и Цветан Маринов (19 г.) най-тежката мярка „задържане под стража”, след като прокурорът Милен Славов съобщи, че тримата и друг път са участвали в побои над клиенти на мола.

Oще по темата

"Имаме свидетелски показания и от други потърпевши, бити от гардовете точно в тази смяна", подчерта преди ден Славов, но отказа да уточни колко са жертвите на агресивните охранители.

Ясно е обаче, че страдащият от шизофрения 52-годишен Нягол Петров е издъхнал от тежка гръдна травма и перфорация на белия дроб, причинена му от побоя.

Днес стана ясно, че единият от гардовете - 22-годишният Красимир Димитров е публикувал на стената си мятане на ножове в коридорите на търговския център.

От профила му личи, че е бил любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, той демонстрира неуважение към нежния пол и чрез снимки, качени на стената му във Facebook, пише "24 часа".

Преди две години охранителят бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния където работил като спасител. Там той рядко спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, редовно огласял американските улици с чалга до дупка.

24-годишният Ангел Николов, който също е обвинен за убиството в мола, пък е имал страст към моторите, докато третият от  групичката - 19-годишният Цветан Маринов, е любител на водните спортове и също смело позира в профила си във Facebook с хладни оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Гацко

преди 9 години

Типичните ***!

112

Мен

преди 9 години

Не им трябва смъртна присъда- трябват им 30-ина години затвор. Иначе до жвот е са на топло и нахранени там.Нека поседят 30 одини в затвора и да стант н по 50, тогава да излязат и да разберът какво е да си погубиш живота е ддна глупост. е излязат и няма да имат и еди приятел или роднина, който да е с тях, ще трябва да градят някакъв жиивот, но няма да успеят, защото ще са забравени от всички. Като се опитат да си намерят работа, работодателят няма да ги вземе... това неща ще осъзнаят.....

111

Шоп

преди 9 години

И моето хоби са ножове, но не коля хора с тях.Ножа не убива, а човека!

fallback