Снимка: архив, Булфото
fallback

Трети ден полицията във Велико Търново издирва 23-годишната Вероника Здравкова, видяна за последно на 28 февруари в района на жп гарата във Велико Търново. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на ОД на  МВР.

Сигналът за изчезването на жената е подаден на 1 март от родителите й.

Днес в издирването са се включили трима водолази, които ще претърсят трикилометров участък от река Янтра в района между жп гара Велико Търново и пречиствателната станция в посока село Самоводене.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

На всеки може да се случи-виновни няма престъпници "фууу

14

Вероника е открита!

преди 9 години

>Тялото на изчезналата 23-годишна Вероника Здравкова току-що бе намерено в река Янтра близо до гарата, където тя е била видяна за последен път.70-годишен рибар отишъл да хвърля въдици и забелязал в реката нещо, което първоначално помислил за кукла. После видял, че това е трупът на момичето.Полицията е отцепила района и извършва следствени действия. По първоначални данни момичето е било побельо, което води до предположението, че е била изнасилена.

13

Анонимен

преди 9 години

Как може бе? Кои са тези, че ще се разправят с животите на другите хора? Как може да се случва това и то на такива деца, учещи, работещи, от скромни работливи и честни семейства??? Айде пак сега лепвайте по 5-10 години присъди! За убиване са всичките във властта!

fallback