Снимка: Facebook
fallback

Изчезналата във Велико Търново студентка Вероника Здравкова беше намерена удавена във водите на река Янтра, съобщиха БНР и „24 часа“.

Водолази се включиха в издирването в реката на 23-годишното момиче, което е в неизвестност от събота вечерта. То е родом от Никопол, но живее, учи и работи във Велико Търново.

Вероника, която учи магистратура във Великотърновския университет, е видяна за последно в събота в 19.00 часа в района на железопътната гара, след като си тръгнала от работа в мебелен магазин.

Oще по темата

По сигнал на родителите полицията започнала издирването в неделя, като в обходите са използвани и следови кучета.

Тялото на изчезналата Вероника Здравкова е било намерено от 70-годишен рибар. Той отишъл да хвърля въдици и забелязал в реката нещо, което първоначално помислил за кукла. После видял, че това е трупът на момичето.

Полицията е отцепила района и извършва следствени действия. По първоначални данни момичето е било по бельо, от което може да се предположи, че е била изнасилена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

180

Лаврентий Берия

преди 9 години

СМЪРТ ЗА ЛИЦЕТО УБИЛО ТОВА ДЕТЕ !!!

179

Ели

преди 9 години

До sportoВ Германия съм, преди година се случи нещо подобно. Студентка беше изнасилена и убита по особено жесток начин в Манхайм, но ме диви те в НГ нищо казаха може би защото извършителя се оказа българин от по-мургавките! Заловиха го до месец след инцидента, да видим какво ще я свърши родната ни полиция! Там където живея дори не се заключваме, дори и когато излиза ме. Когато забравих колата си паркирана една седмица със свалено стъкло я намерих със залепен наелон за да не ми я навали!

178

me

преди 9 години

И тя ли е била за гъби? Тъжна държава, пълна с отчаяни хора. Мир на душата на момичето! И сила на родителите. Никой не гледа дете 20 години, за да му направи някой *** ТОВА! Нямам никакво съмнение, че убиецът няма да бъде намерен, или ако случайно се намери някой, ще бъде своевременно самоубит.

fallback