Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж е открит убит в четвъртък вечер във Варна, съобщава информационна агенция "Черно море".

Снощи около 22 часа е подаден сигнал за труп на улица "Бор" зад т. нар. блок "Китайската стена". Тялото е открито в локва кръв. На място веднага са изпратени екипи на спешна помощ и полицията.

Лекарите само са констатирали смъртта на човека. Трупът е идентифициран. Това е мъж на средна възраст, като категорично става въпрос за убийство, коментираха за "Черно море" от полицията.

Оръжието на убийството е открито. Това е нож, който е намерен захвърлен до дърво в близост до трафопост.

Случаят се наблюдва Варненската окръжна прокуратура.

Районът все още е отцепен от полиция. Разпитват се евентуални свидетели и близките на мъжа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 години

Imame si banditi hva6tame gi no zAzarov gi puska vse gi opravdavat i pischat kniga kato brendo sladura a dr opravdan e v Parlamenta s dosietata a kade e tefter4eto ne se rasbra sladuretata sa Super dalga sche opravi bG da ama ne bo4arov 96g

16

Анонимен

преди 9 години

Тази новина е политически не коректна,цели се омаскаряването на българското правителство и се подлагат под съмнение устоите на демокрацията .Граждани ,живеем във свободна държава и всеки сам избира дали да отиде до магазина за хляб или да убие човек,това е демокрация,това е личен избор.Ние от ПП ГЕРБ осъждаме всеки опит от страна на медиите демократичните устои и принципи да бъдат охулвани.

15

до 13

преди 9 години

Орешарски и мутра-това вица на деня ли е.Много слепи хора в тая държава,щом не могат да разпознават мутрите-че поне по държанието им ги познайте,то е на типични мутри.

fallback