Снимка: архив, Булфото
fallback

50-годишният Мариян уби по жесток начин приятелката си – 45-годишната Соня Димитрова, научи Dnes.bg.

Мъжът е наръгал няколко пъти с нож жената от смолянското село Виево.

Тя е починала заради голямата кръвозагуба. След това Мариян, който е родом от Чепеларе, тръгнал да бяга.

Малко по-късно решил да сложи край на живота си, като използва оръжието на убийството, но опитът му бил безуспешен. След това опитал да се обеси с връзките на обувките си, но и това несработило. Тогава бил задържан от полицията.

Село Виево е шокирано от случката. „Редовно се караха, миналата година Мариян я наръга с нож отново, тя беше с опасност за живота, но по-късно се оправи. Сега обаче стана най-лошото”, разказа пред Dnes.bg съседка на убитата.

Най-вероятно в момента на убийството мъжът е бил пиян. Районът около къщата е отцепен, а полицията разследва инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Цветанка

преди 9 години

Няма нищо!? БГ има нужда от такива..... в затвора за 30г.и в бригади за строене и подръжка на пътища. Ето как ще се спестят милиони и милиарди за строене на пътища и др. неща!

7

Информация

преди 9 години

Така ще се избегнат много от тези трагедии.Не може когато банка ти отпуска кредит да ти изисква информация до девето коляно, за да избегне евентуален риск, а когато някой се събира да живее с някого да е в пълно неведение: той също залага имоти, материални ценности, деца и накрая и самия себе си и живота си с човек, за когото не знае нищо.Не може нещата да са оставени на принципа "една жена каза", особено при сключване на граждански брак-държавата да си поеме отговорността: да предостави инфо.

6

Информация

преди 9 години

Дали се е върнала доброволно или е била принудена и преследвана от него? Знае се че много жени не могат да се оттърват от такива мъже. Ами ако той е живеел при нея? Тя къде да отиде? Преди сключване на граждански брак държавата да предостави информация, която в момента е засекретена-има ли предишни бракове, деца, необслужвани кредити към банки, съден ли е, обвинен ли в престъпление.Тогава да се подпише декларация, че е уведомен относно тези неща касаещи бъдещия съпруг/а. Така ще се избегнат...

fallback