Снимка: Dnes.bg
fallback

Тежка катастрофа със седмина ранени стана в Бачково малко преди обед.

Четири линейки, една пожарна и кола на Гражданска защита участваха в спасителната операция, предаде кореспондент на Dnes.bg.

На разклона за Бачковския манастир лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 20–годишна шофьорка от Асеновград, прави завой на ляво и отнема предимството на джип БМВ с 25-годишен шофьор от София.

При инцидента са ранени общо седем души, сред които и две деца. Двама възрастни са в по-тежко състояние. В болница в Асеновград са настанени двете деца на 2 и 4 години и тяхната майка. Баща им, който е управлявал джипа, се намира в пловдивска болница.

Виновната водачка също е настанена в асеновградската болница. Спътничка в „Мерцедеса” е със счупена ръка и крак и контузия на главата, а друга спътничка е леко ранена.

„Тук карат като луди, отсечката е права и никой не мисли, че е в населено място”, коментира работник от заведение в района.

До приключване на огледите движението в участъка на катастрофата ще бъде затруднено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

баче кико

преди 9 години

До АнонименБайо, недей да обиждаш 124-ката, че едно време не си бил плануван кога са ги карали хората това е все едно сега да караш най-новата Е класа така че прояви уважение, и карай голфо

26

MadSlav

преди 9 години

Хора, проблема не е в марката автомобил, а в задкормилното устройство! Малко практика, мощни автомобили и абсолютно никаква мисъл. Дано децата се оправят по-бързо.

25

Анонимен

преди 9 години

Такъв ни е манталитета,като караш бавно ,и по правилата те гледат с насмешка,т.е. си ***,а като изпревариш опасно 5 коли наведнъж и минеш с 100км/ч през населено място си голям пич.Изобщо не ги съжалявам дето се трепят с висока скорост,само и други да не убиват!

fallback