Снимка: архив, БулФото
fallback

Полицията в Бургас разследва кражба на портмоне с лични документи и сумата от 880 евро и 2590 лева, съобщиха от полицията.

Около 10.00 часа вчера в Първо Районно управление “Полиция” - Бургас е получено съобщение от 27-годишна бургазлийка за това, че малко по-рано, докато пазарувала от павилион за цигари и кафе, разположен на ул. “Ивайло”, си забравила дамско портмоне с лични документи и сумата от 880 евро и 2 590 лева на щанда пред павилиона.

Липсата установила на работното си място, разположено в офис на бургаската улица “Индустриална”. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление “Полиция” - Бургас.

Полицията в Петрич издирва лице, откраднал златна гривна за близо 4500 лв. Вчера за времето от 08:00 часа до 15:30 часа, през незаключена входна врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището и е отнел златна гривна и сумата от около 4 200 лева.

Приблизителната стойност на нанесената щета е около 4 500 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

оцеляваща българка

преди 9 години

ТАЯ С ПОРТМОНЕТО ЛЪЖЕ...ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО ТРЯБВА ДА Е ТОВА ПОРТМОНЕ С ТАКАВА СУМА И ДОКУМЕНТИ?ДАЛИ НЕ ИГРАЕ В КАЗИНО И ДА Е ПРОФУКАЛА СЛУЖЕБНИ ПАРИ?

8

Анонимен

преди 9 години

dobre 4e glavata i e zdravo xvanata za ramenete 4e moze i nei da zapzavi na niakoi povilon

7

Анонимен

преди 9 години

ами не е ли чувала че пушенето вреди......

fallback