Архив: Булфото
fallback

Джип "Тойота" и микробус "Форд Транзит" са се сблъскали челно тази сутрин на пътя Шумен - Карнобат край Смядово, съобщиха от шуменската полиция. 12 души са пострадали при катастрофата край Смядово тази сутрин. Те са приети в шуменската болница, но са без опасност за живота, съобщи д-р Недко Тодоров, началник на Спешно приемно отделение в МБАЛ - Шумен за "Фокус".

Един от пострадалите е жена. След дообработка на нараняванията й вероятно ще бъде освободена за домашно лечение. След преглед двама са освободени, тъй като са били с леки наранявания. Шестима са настанени в отделението по Ортопедия с различни фрактури, като ще подлежат на оперативно лечение по-късно.

Вече е опериран мъж с луксация на шийни прешлени, като е приведен в Ортопедия, тъй като има и други счупвания. В операционна преди минути е вкаран мъж с коремни наранявания. С коремна травма е и още един от пострадалите.

По данни на полицията микробусът е управляван от 53-годишен водач, който в момента е в шуменската болница.

Джипа управлявал 22-годишен водач. Той е тестван с дрегер, който не отчел наличие на алкохол.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

Така както върви няма да има нужда турците да ни трепят ние сами ще го направим

6

до кита

преди 9 години

първо,пиша на български. второ,по новините дадоха буса,8 местен е, позволи ми да имам компетенцията.трето, за над 8 пътника се изисква категория D. ЧЕТВЪРТО,КОЙ *** ЩЕ КАЧИ 14 ЧОВЕКА В 8 МЕСТЕН БУС, отговорете ми

5

kita

преди 9 години

sramota da govori te taka grozno za takava ujasna katastrofa vodachat na mikrobusat si ima nujnata kategoriqta i ti gaden she gi obijdash tolkova ti e uvajenieto kam choveshkiqt jivot.tova moje da se sluchi na vseki.

fallback