Офисът в Пловдив, където е станал инцидентът. Снимка Dnes.bg
fallback

50-годишният Иван Лесов беше намерен с огнестрелна рана в офис сграда в Пловдив. Той е роднина на боксьора Петър Лесов. Трупът е открит от работодателя на простреляния.

„Разбрахме, че има труп, но не знаем дали е убийство или самоубийство”, заяви пред Dnes.bg един от работещите в сградата.

Според източници от разследването Лесов е сложил сам край на живота си. Той е бил женен за козметичка, но са се развели наскоро.  

Екип от съдебни медици изнесе тялото на простреляния. Полицаи от Трето районно управление разследват инцидента.
За момента не се съобщава дали Иван Лесов е оставил предсмъртно писмо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

ФАКТ

преди 9 години

Какво значение има, че е роднина на боксьор? На кого му пука...По тази логика трябва да има отделна рубрика за роднини и приятели на боксьори, мма бойци, каратиски и прочие. Пълни глупости...

6

Анонимен

преди 9 години

До Бай Цалохапченцата

5

Бай Цало

преди 9 години

Еиййй не може нормален човек да се вреди да напише нещо в който и да е саит от паркинсонизирани ,трепетликави, умопромити с капещи лиги по клавиатурите отдавна изперкали комунистически мекерета. Бойко та Бойко, каквото и да стане в смрадливите им беззъби уста все Бойко и все той им виновен. Пфууу *** долна и ***, и няма довършване. Не съм му симпатизант но то бива, бива *** чак пък толкова!

fallback