Снимка: архив Булфото
fallback

Дядото, заподозрян в убийството на жена си в Русе, я е наръгал многократно с нож, а след това се е самоубил, поглъщайки спирт. Това е основната версия, по която се работи, стана ясно от думите на окръжния прокурор на Русе Георги Георгиев, съобщи БТА.

Oще по темата
Както Dnes.bg писа, телата на жертвите бяха открити в апартамента им на 1 януари вечерта. Мъжът е 93-годишен гръцки гражданин с инициали Х.Д. Жената е 78-годишната русенка М.Е.

По тялото на жената са били открити множество прободни рани от нож, които са причината за смъртта. Това е показала назначената експертиза по случая. По тялото на мъжа не е  имало следи от нараняване.

Георги Георгиев обясни, че погълнатият от Х.Д. спирт е на алкохолна основа с висока концентрация и е съдържал отровни вещества.

Прокурорът обясни и че разследването продължава и след като се съберат необходимите доказателства, ще се произнесе окончателно по случая.

Възможно е причина за трагедията да е ревност, предполагат близки. Съседите разказаха, че Х.Д. и М.Е. имали брак от повече от 10 години и живеели на периоди в Гърция и в Русе.

Били добри хора, но жената се оплаквала, че мъжът бил ревнив, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 години

Необоснованата ревност е вид психично заболяване и най-лошото в случая е това, че не е известен метод за окончателно излекуване. Този вид болезнено състояние е описан в медицинската литература.Затова, попаднете ли на такъв човек, независимо от това дали е мъж или е жена, по-добре не започвайте връзка. Колкото и да сте предани, ще има "тъмни" периоди, в границите на които ще ви подлага на тормоз, а може дори да стигне и до крайности, какъвто е случаят в Русе.

fallback