Снимка: архив, Reuters
fallback

Русенски криминалисти продължават да работят по разкриването на тежко криминално престъпление, свързано със смъртта на възрастни мъж и жена в Русе. По първоначални данни се касае за убийство с последвало самоубийство, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Сигналът на тел. 112 е подаден вчера около 18.00 часа. Обща позната на 93-годишния Х. Д., гръцки гражданин, и на 78-годишната русенка М. Е. позвънила на входната врата на апартамента им в блок "Силистра", в кв. "Родина", в който двамата живеели.

Oще по темата

След като никой не отворил и тя не успяла да се свърже с тях, бил подаден сигнал на тел. 112, откъдето  изпратили на място екип на полицията. Мъжът и жената били намерени мъртви на пода от вътрешната страна до входната врата на жилището.

По тялото на жената имало множество прободни рани от нож, а по тялото на мъжа не са били открити наранявания. Иззети са биологични следи. Телата са изпратени в Съдебна медицина за аутопсия. Работата по случая продължава.

Съседите разказаха, че Х.Д. и М.Е. имали брак от повече от 10 години и живеели на периоди в Гърция и в Русе. Били добри хора, но жената се оплаквала, че мъжът бил ревнив, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

мп

преди 9 години

ревноста е заболяване,тежки случаи и с халюцинации.Тази версия за трагедията е възможна,но дали е така?Вярно,че всички изперкахме,ама много странни убииства,самоубииства.Да не крият някои масов убиец-по лудост не сме далеч от Щатите.И ние сме хора нали?

3

Анонимен

преди 9 години

Луд човек!

2

Развеселен

преди 9 години

На 93 -ревнив?!?!

fallback