Снимка: Булфото, архив
fallback

Лекар от Центъра за спешна медицинска помощ в Перник е пострадал след като му бил нанесен побой, съобщиха от лечебното заведение, цитирани от БТА.
 
Линейката с д-р Иво Велев пътувала в понеделник срещу вторник за адрес, когато била пренасочена към квартал "Хумни дол". Екипът се озовал на мястото минута след сигнала, но пациентката била починала. Тогава съпругът й, от ромски произход, започнал да бие лекаря, като крещял, че "докторът трябва да съживи" жена му.

На мястото на произшествието пристигнала полиция, след като сигналът за бития медик бил подаден на тел. 112. Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Юлия Такова съобщи, че е подала докладни за случая до МВР и до Министерството на здравеопазването.

Преди няколко дни за 24 часа с полицейска заповед в Пернишката болница бе задържан пиян младеж, който се опитал да удари медицинска сестра и се нахвърлил върху дежурния лекар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 9 години

Еххххх, една голяма дряновица ни е необходима и Народен съд.Ама няма вече достойни, Тодор Живков го няма за да изправи отново България на крака.Ако беше жив щеше отдавна тия които забатачиха Родината и 25 години се гаврят с Народа да са изгнили по Белене.Айде някой да каже, че Белене и Скравена не са били правилен избор за времето си.Правилен избор са и за сегашното време.

54

чери

преди 9 години

До Анонимен Прав си за Сърбия и Румъния.Но и в България има много оръжие по хората.Дръг е въпроса че там имат и темперамент и смелост да го ползват.А тук СТРАХ, СТРАХ.

53

...

преди 9 години

На тая държава й трябва - три дена бензин да вали и на четвъртия ден гръм да удари.

fallback