Снимка: архив, Булфото
fallback

Група от трийсет чужденци е била задържана от Гранична полиция в Кюстендил на територията на село Лозно, съобщиха от районната прокуратура.

В групата е имало и деца. Само шестима души от групата са имали документи.

На този етап се установява националността на чужденците.

В момента се проверява дали тези чужденци са пребивавали в някои от домовете за бежанци. От прокуратурата посочиха, че на територията на района, обслужван от структурата, не е извършено нарушаване на закона.

Изяснява се дали чужденците са били настанени преди това в специализиран дом за настаняване или са преминали нелегално границата.

Групата се е придвижвала пеша и е била задържана от гранични полицаи.

От прокуратурата добавиха, че на този етап няма извършено нарушение, тъй като чужденците не са били задържани на самата граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

111

преди 9 години

питам аз , може ли да отида по американско без паспорт и да не нарушавам закона , емеме ТОЧИЛКА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ каквото ви платят това пишите , ама разчистване трябва да се започне от вас драскачите

6

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Е как не са нарушили българската граница , след като някъде са я пресякли , та даже са без документи . Всички мъже са без документ, мюсюлмани - радикалисти.Това са нелегално влезли и трябва да се депортират ! Значи като не са хванати точно на границата , не са в нарушение !От кога българското правосъдие стана ненормално ?- защото от НАТО са ви казали да ги приемате и да мюсюлманизивате страната !

5

Анонимен

преди 9 години

TAKA GI ZADARGAHA I KUSTENDILZI I DUPNICANI NA GRANIZATA S ITALIA.

fallback