Снимка: Булфото, архив
fallback

Един човек загина, а петима бяха ранени при тежка катастрофа във Видин през изминалата нощ, съобщават от Областната дирекция на МВР. Двама от ранените са полицаи.

Инцидентът е станал около 23.00 часа в четвъртък на булевард "Панония" във Видин.

При движение с несъобразена скорост, 18-годишен водач на лек автомобил от града е блъснал паркиран на платното патрулен автомобил, който е присъствал там на друго ПТП.

Вследствие на удара на място е починал един човек, а други двама са сериозно ранени. При произшествието са пострадали и още трима души, като от тях двама са служители на МВР.

Водачът на автомобила, причинил катастрофата, е изпробван с алкотест дрегер, като пробата е отрицателна. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 9 години

за първото ПТП са виновни куките- щото ги е нямало, за второто пак са виновни те- защото са отишли, добре че майката на номер21(синя ламба) ги повика в тях да оправят някой работи, че иначе и трето ПТП можеше да стане

23

до 1,14 и други офцИ

преди 9 години

България е единствената страна, в която има полуграмотни, но разбиращи от всичко *** като вас, на които като има земетресение ви е виновен здравният министър да речем, като има птп са виновни куките, а като ви излезе проблем за решение търсите Господ и ако той не се намеси- значи и той е виновен. :)

22

Анонимен

преди 9 години

никога не обезопасяват когато проверяват или когато има птп. спират където им падне така е станало и там.спират на средата на пътя и се разхождат като онбашии. и водачите се чудят какво да правят като има спрели пред тях коли.

fallback