Снимка: архив Булфото
fallback

Надзирател е задържан за внасяне на наркотици в затвора в Плевен. Вчера той е бил спипан в крачка от служители от отдел "Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода" при ГД "Криминална полиция", съвместно с техни колеги от ОДМВР - Плевен и представители на ГД "Изпълнение на наказанията".

Надзирателят е 47-годишен с инициали Д.В. Дрогата е била предварително укрита в кутия с цигари. Тя била предназначена за затворник.

По предварителни данни откритото вещество реагирало на амфетамини. Д.В. е задържан за срок до 24  часа. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура - Плевен. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

XXL

преди 9 години

Щом е от системата,значи е *** на *** и престъпник от класа с пагони !!! Няма по-големи апаши от родната милиция....ГОСПОД "здраве" да им дава на тях и на семействата им за 9-поколения напред да не се отърват от "ЗДРАВЕ"....Постоянно !!

7

бачо

преди 9 години

Това са служители които първо:- нямат достойнство- нямат уважение към професията си- били са лесно назначени с връзки- не са работили никога на частния пазар на труда и не могат да направят сравнение,че по-добро от държ. работа нямаСега ще ходи да носи вар и киреч по строежите да му дойде акъла.Защото не вярвам да е кой знае с каква диплома и някакъв специалист.

6

ставри

преди 9 години

Отказал е на някого.Няма да е първият.

fallback