Архив: Булфото
fallback

Областната дирекция на МВР в Плевен издирва безследно изчезналата Моника Стефанова Петрова, съобщиха от полицията.

Издирваната жена е на 22 години с постоянен и настоящ адрес в град Белене. Тя е в неизвестност от 6 ноември 2014 г. Тогава е съобщила на родителите си, че заминава за град Мизия да види приятеля си, като връзка за пътуването ще направи в град Плевен.

На същата дата родителите са разговаряли по телефона с Моника и тя е съобщила, че е на автогарата в Плевен и чака автобус за Белене. От този момент те нямат връзка и не са получавали никакво известие.

Моника Петрова е средна на ръст, с нормално телосложение, стройна, с бяло овално лице. Има бенка на лицето на брадичката. Тя е с права, черна дълга коса, има кафяви очи. Била е облечена със светли дънки, черни маратонки, черно боди, пуловер сив на цвят и сиво яке.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

Отишла е на Рожден ден!

3

Анонимен

преди 9 години

А снимка? Иначе ей сега мога да се размина с нея на улицата, ама как да разбера, че е тя? Знаете ли колко млади жени отговарят на това описание? Хиляди. Е, дори и някой да я срещне някъде как да разбере, че е тя? А и къде бляхте 20 дена, че чак сега се сетихте? Те най-важни са първите 48 часа защото тогава някой може да си спомни къде и евентуално с кого я е видял. А сега 20 дни по-късно кой ще се сети?

2

джурналист

преди 9 години

Верно бе!

fallback