Снимка: Булфото, архив
fallback

65-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в село Капитан Димитрово, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Инцидентът е станал на 25 ноември, около 16:30 часа, когато е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие.

На място е установено, че водач на товарен автомобил "Шкода", без регистрационни табели и спрян от движение от три години, на ляв завой, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и пада в крайпътно дере с дълбочина 3 метра.

Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал водача на товарния автомобил – мъж на 65 години. Той е настанен в реанимация при МБАЛ Добрич с черепно мозъчна и гръдна травма и с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Автомобилите са изрядни документално и що годе технически само в първите петнайсетина града в страната. Всичко друго масово кара без прегледи, застраховки,регистрации,пияни,без книжки направо е трагедия. И това е така защото всички си пият ракията с попа,кмета и полицая.

1

rrr

преди 9 години

Камиона бил без табели. Отидете във Врачанско да видите колко мотори, стари лади, москвичи и камиони се движат из селата и между тях без табели.

fallback