Снимка: архив, Булфото
fallback

28-годишният Пенко Захариев загина при зверски удар край Пловдив. Друг млад мъж на 29 години е в кома след тежката катастрофа, която стана рано тази сутрин на пътя Йоаким Груево-Пловдив.

Лекият автомобил „Ровър” се е завъртял на пътя, излязъл отляво и се блъснал в дърво. Незабавно на произшествието са изпратени екипи на полицията и спешна помощ.

При огледа извън автомобила са намерени телата на двама жители на Кричим – Пенко на 28 и Ангел на 29 години.

„По-младият от мъжете е издъхнал на място, а другият е транспортиран в пловдивска болница в тежко състояние, най-вероятно причина за катастрофата е много висока скорост”, коментираха пред Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Служители от районното управление в Стамболийски изясняват кой от двамата е бил зад волана.

„В Кричим всички са в шок от инцидента, загиналото момче дори ми беше съсед, добри хора са, има и по-голям брат”, коментира кметът на Кричим Атанас Калчев.

И двамата мъже не са семейни. Лекарите продължават да се борят за живота на Ангел. Предполага се, че те са се прибирали към Кричим от дискотека в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 9 години

Стига с тия зверски удари и катастрофи. Зверовете не катастрофират, доколкото ми е известно!

25

Анонимен

преди 9 години

до 24. АМИ ЧЕ ТО СОФИЯ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕЛЯНИ БЕ ТАВАРИШ. МЕСТНИТЕ СМЕ 10 000 А МОЖЕ И ПО МАЛКО.

24

Ха ха ха

преди 9 години

Всички се чудят как ли е станало това. Момчетата са кротки, не пият и никога не превишават позволената за шофиране в населено място скорост . А аз не преставам да се учудвам какви късметлии са хората покрай които е минала колата на тези кротки момчета преди катастрофата .

fallback