Снимка: архив, Булфото
fallback

След възникнал скандал между водачи на товарни автомобили в района на ГКПП "Лесово" турски гражданин е пробол с нож в гърдите гражданин на Молдова, съобщиха от МВР.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол без опасност за живота.

Повод за избухването на скандала е неспазването на реда за преминаване на чакащите товарни автомобили.

Извършителят е задържан за срок от 24 часа.

В РУ "Полиция" в Елхово е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

до 25

преди 9 години

личи ти че никога не си бил в турция

23

До 19

преди 9 години

Има две обяснения. Или тези неща ги пише някой от ***, или наистина са написани от обикновен посетител на сайта. Но и в двата случая причината е една - изпълнява се някаква поръчка, но не знам каква.Възможно е някой да прави най-обикновено изследване - например да отчете колко хора и как ще реагират на такива писания. Но може и да е нещо много по-сериозно - например да се създават определени настроения.

22

До 25

преди 9 години

Не е вярно!Истината е, че много хора от твоята група пътуват по света с онези свои паспорти, в които са написани българските им имена от времето, когато ви ги смениха.Не че одобрявам тази насилствена смяна на имената, но изопачаваш истината.Българите са един от най-древните народи в света и това е доказано, а да не говорим, че прабългарската и славянската съставка в гените ни е общо 15% . Останалата част е наследена от траките. Отдавна е доказано и ти го знаеш.

fallback