Архив: Булфото
fallback

Възрастен мъж даде 5200 лв. на телефонен измамник в Монтана, съобщиха от полицията в града.

На 27 октомври вечерта пред дома му се явил непознат, като срещата била предварително уговорена по телефона. Измаменият му предал сумата от 5200 лева заради претърпяна злополука с внука му.

По случая продължава работа Районно управление на полицията-Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Реалиста!

преди 9 години

Не ви ли прави впечатление,че все т.н.'бедни пенсионери'си дават парите на тези измамници!Следя го този феномен от години и мога да ви кажа, вече сам твърдо убеден,че тази прослойка от наслението е тотално оглупяла.Затова от доста време тръбя,че освен на *** трябва и на вазрастните(над 70г) да се забрани да гласуват!Казах!

4

Все си мисля, че

преди 9 години

мошениците не звънят на случаен принцип, напосоки.Как така все попадат на хора, които имат у дома си хилядарки или на такива, които бързо успяват да съберат от съседи прилична сума? Ако съседът знае, че пенсионерът е много беден и близките му също нямат нито лев, няма да бърза да услужи със солидна сума пари!Затова си мисля, че действа апашко разузнаване - събират информация кои семейства са по-заможни, кога младите са на работа и на училище и после звънят, когато старците са сами у дома.

3

ми има

преди 9 години

До Анонимен 1като е пълно с екземпляри, които кълват на такава стръв, ще има и рибари.

fallback