В Русенско се осъществява засилен контрол върху скоростта на движение на моторни-превозни средства. Снимка: БТА
fallback

Трима души загинаха в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла, а други двама младежи са в болница с опасност за живота. Инцидентът е станал вчера на права отсечка, в дъждовно време, като най-вероятната причина е превишена скорост, съобщава bTV.

Малко след 20.00 часа на около 2 км от разклона за село Екзарх Йосиф лек автомобил "Пежо 305" с ловешка регистрация се е движил от Русе в посока Бяла. На прав участък колата е излязла от пътя и се е ударила в крайпътно дърво.

На място са загинали шофьорът, седящият до него пътник на предната седалка и един от пътниците отзад. Извиканите две линейки на „Спешна помощ” от Две могили и Бяла са откарали в русенската болница другите двама пътници – младежи на 20 и 24 години от град Троян.

И двамата са с множество травми и с опасност за живота. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Катастрофата стана точно в деня, когато се провежда специализираната полицейска операция за контрол на скоростта „Сигурни пътища“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

didi

преди 9 години

Neka da po4ivat v mir.

29

Анонимен

преди 9 години

Георги (24 г.), Ивайло (18 г.) и Минко (21 г.) загинали на място, Цветомир (24 г.) и Стефан (20 г.) са настанени в МБАЛ - Русе и петимата са от гр.Троян.

28

badkiki

преди 9 години

Почивайте в мир!А Вие всичките разбирачи във форума, предполагам всяко човешко същество навършило 10 години може да си направи интелигентните заключения които ръсите тук. Айде по спокойно и оставете хората на мира. Тях вече ги няма.

fallback