Архив: Булфото
fallback

Прокуратурата и МВР провеждат специализирана акция в градовете Ихтиман и Петрич. Операцията е по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Йордан Бакалов, съобщиха от прокуратурата.

До момента са задържани са общо 11 души от Ихтиман и Петрич за срок от 24 часа, след което ще се прецени повдигането на обвинения.

Oще по темата

Вчера в двата града станаха масови сбивания, при които имаше загинал и пострадали. С оглед недопускане на ескалация на напрежението МВР е изпратило над 500 души от специализираните полицейски сили (жандармерия) и служители на областните дирекции на МВР.

В Ихтиман при сбиване между враждуващи ромски фамилии вчера загина 27-годишен мъж, а трима са с опасност за живота. В Петрич отново в бой между ромски клонове, е имало стрелба, при която са ранени 12 души.

По двата случая са образувани досъдебни производства за убийство по член от НК, който са под наблюдението на окръжните прокурори на София и Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

Кеф ..нека е трепят...ама 500 полицаи е смешно за 2 човека, а и оръжие не е прибрано .

18

Курида

преди 9 години

Предлагам да съживим малко туристическия бизнес, по възможност с европейски средства. За Коледа -по 50 лева награда на първите 10, стигнали от българския до румънския бряг на Дунава. Корида, сървайвър, Боен клуб и изобщо - чудо.

17

Анонимен

преди 9 години

Добре че ги спряхте господа полицаи иначе можеше да стане много лошо.Е след 10 най много 15 години не можете ги спря защото ще са много повече и евентуално по добре въоражени не като сега само с брадви и ножове.Поздравявам ви за акцията която е последен напън на полицията да се покаже като все още по силната институция макар и не за дълго.То и сега има населени места където кварталния не смее да се обади или гоеския да напише акт защото ще му запалят къщата и то докато спи вътре.

fallback