Снимка: Булфото, архив
fallback

Тежка катастрофа с две жертви стана около 19, 45 часа край Симитли, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Благоевград.

В опит да избегне каруца шофьорка, карала „Ланча Ливра”, е навлязла в лентата за насрещно движение и се е блъснала в движещ се по нея лек автомобил „Опел Омега”, който се е запалил, а заедно с него е изгоряла и водачката му.

Вследствие на инцидента е починала и другата жена, която е била затисната в колата.

Преди това отново, за да избегне удара с каруцата, друг шофьор е излязъл извън лентата за движение, вследствие на което леко е пострал пътник в колата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Къде са вчерашните

преди 9 години

комплексари, които пишеха подигравателни изречения под статията за Бриджит Бардо?След нейната решителна намеса бяха забранени в Бг *** циркаджилъци по улиците с мечки и маймунки!Сега, ако бъде алармирана за *** отношение към конете у нас,бъдете сигурни, че в скоро време ще изчезнат каруците с мършавите,измъчени кончета. Тази жена има и силата на характера, и силата на позициите си на Запад, и силата на личните си връзки.Тя може да направи това, което нашите управници не правят!

19

Анонимен

преди 9 години

В други сайтове пише, че каруцата дори не е спряла, а се е измъкнала много бързо.Хванаха ли виновния?

18

Анонимен

преди 9 години

Как така не видях нито една каруца в Чехия, Унгария, Полша и Гърция. Каруци се срещат само в България и Западна Сърбия. Дори май в Румъния вече почти ги няма, но не съм минавал оттам. От това просто изтръпвам - тъмно и каруца без светлоотразители, караща по първокласен път. Всички предпоставки за трупове - или коня, или каруцара, или аз, или някой в насрещното. Бог да ги прости жените! Трябвало е да газят каруцата и така. винаги се избира по-малкото зло, доколкото има време да се мисли де.

fallback