Снимка: Dnes.bg
fallback

Две пътнички в таксиметров автомобил са пострадали при катастрофата в подлеза на „Гладстон” в Пловдив.
Инцидентът е станал около 7 часа тази сутрин.

Според първоначалната информация лек автомобил “Фолксваген Поло” със софийска регистрация преминал през ограничителните колчета и навлязъл в лентата за насрещно движение. Там колата се сблъскала с таксиметров автомобил, завъртяла се и се ударила в ограда.

В болница за преглед са били транспортирани две пловдивчанки на 36 години и на 56 години, които пътували в таксито. По-възрастната жена е хоспитализирана, а по-младата е изписана за домашно лечение. 

Според таксиметровия шофьор пияни младежи са предизвикали катастрофата. След инцидента младежите от леката кола със софийска регистрация са излезли от автомобила и в момента, в който са разбрали, че две от пътничките в таксито са пострадали, са избягали от мястото на катастрофата, изоставяйки колата си.

„Таксито е управлявано от 43-годишен мъж от Пловдив. Той е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Издирва са водачът на “Фолксваген”-а, който е изоставил колата и напуснал местопроизшествието”, съобщиха от МВР-Пловдив.

Към обяд районът на инцидентът все още не е разчистен. 

От удара предната дясна гума на леката кола и бронята й са изхвърчали на около 10 метра, а таксито се е забило в разделителните колчета в подлеза.

"Тук карат много бързо. Като състезатели са", твърдят пешеходци в подлеза. В района продължава да има голямо задръстване в посока от бул. "Мария Луиза" към бул. "Руски". Движението се регулира от регулировчици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

9090909

преди 9 години

сега на който се води полото яко е..ан+ затвор да им дойде акъла ,пияни и бягат от местопроишествието

1

Бо

преди 9 години

Ъхъм - видях го това, 3 часа след катастрофата колите си седяха, както са се ударили! Предницата на полото се беше разхвърчало навсякъде! Хлапешки работи, добре, че няма жертви!

fallback