Снимка: архив, МВР
fallback

74-годишна жена от Бургас "изгоря" с 6 650 лева при телефонна измама, съобщиха от полицията.

Вчера около 10.00 ч. измамената подала сигнал в полицията, че е станала жертва на телефона измама по класическия механизъм „лечение на близък, пострадал в катастрофа.

Жената дала сумата от 6 650 лв. на непознат мъж, дошъл на домашния й адрес.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Bubbles

преди 9 години

До Анонимен (16)...ти пречи да мислиш трезво и правилно, а това е идеалната възможност за мошеника да ти измъкне някой лев.Сложно нещо е психиката. :)

11

Bubbles

преди 9 години

До Анонимен (16)Дано госпоед ти даде достатъчно дни за да остарееш и да имаш свои деца и внуци, тогава ще разбереш какво съм имал предвид.Иначе относно факта че продължават да се връзват - и това си има обяснение - Въпреки всичката информация и ежедневните новини за измамени по схемата с ранените и/или катастрофирали близки, когато на един възрастен човек му кажеш че детето му е пострадало или е в беда, се включва родителския инстинкт и започва оромното притеснение което...

10

Bubbles

преди 9 години

До Анонимен (13 и 14)За погребението и всичко свързано с него е една малка част, другото го събират за да може да имат какво да оставят на децата си.Просто е, всеки човек иска да остави нещо на децата си и това е нещо съвсем нормално.

fallback