Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията в черноморския комплекс "Албена" задържа мъж, обменял чужда валута за стари български левове, извадени от обращение, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

50-годишният измамник от Варна е установен след сигнал на турист от Молдова.Чужденецът се оплакал, че срещу 30 евро получил от него стари български купюри.

При обход в района на ваканционното селище полицаите открили мъжа., който се опитвал да обмени валута на други чужди летовници. У задържания са намерени около 1000 лева стари банкноти, казаха от полицията.

Потърпевшият летовник от Молдова е разпознал мъжа. В Районното полицейско управление - Албена е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

Летовникът от Молдова не ми е търсил дедовия да сменя пари на улицата. И децата знаят, че сменяш ли на друго място, освен в банка, шанса да изгориш е огромен.

3

XXL

преди 9 години

Летовника от Молдова е колекционер нумизмат но подледствие не е харесал качеството на купюрите и е накиснал нашинкия по най-долния начин !!!

2

4epa

преди 9 години

STARI AMA PARI- ZA6TO NE ARESTUVAXA TEZI KOITO GI OBEZCENIXA i OGRABIXA XORATA PLADE6KI .BKP i DS -MAFITA -KOMANDVANI OT KGB SCENARII--ANDREI LUKANOV i LIOBEN GOCEV.

fallback