Снимка: архив, БулФото
fallback

Мъж на 41 години е загинал, а 17-годишен младеж е с опасност за живота след пътен инцидент в Пернишко, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов, цитиран от БТА.

Трагедията се е разиграла вчера около 18,30 ч. в пернишкия кв. "Църква".

На У-образно кръстовище се сблъскали АТВ "Сузуки" без регистрационни номера, управлявано от 41-годишния Б.П., и 17-годишен колоездач.

В резултат на удара 41-годишният мъж е загинал на място, а младежът е настанен в реанимацията на МБАЛ "Рахила Ангелова" в Перник с опасност за живота.

Причините за катастрофата се установяват. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

георги

преди 9 години

В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ по населените места колите движат с 30 най много 40 а в този град не се научиха . От дясно велосипедистите които приемат закона на шофъорите , лесно лесно и достъпно но за интелигентни и образовани , търпеливи хора. Толкова ли няма кой да ви направи линия 1.60 широка само за велосипедисти , по дължина на двете платна във вътрешната магистрала на града и да я оцвети в червено. Така хем ще спестите от белети 1 лев и хем здраве имате

22

Дедо Шмърк

преди 9 години

Пернишките колоездачи - най-коравите колоездачи на света, от тях и от винкела по-кораво нема!

21

wtf

преди 9 години

Много сте ми интересни, като започнете да се оплаквате за включените светлини. Ако карахте трошките си, както карат в нормалните държави, можехте да ми давате сравнения, ама вие карате като ***. Щом карате като ***, ще имате и правила за движение по пътищата, като за ***. И ще имате и повдигнати пешеходни пътеки на всеки 50 метра, пак защото карате като ***. Щом се държите като животни, ще ви дерат като животни с *** глоби за щяло и нещало. Така докато измрете 'сички про-шофери.

fallback