Снимка: архив Булфото
fallback

Пореден опит за банков обир е направен тази нощ в София. Около полунощ неизвестни са разбили входната врата на клона на банка в квартал „Изток". Алармата обаче се задействала и те избягали преди пристигането на полицията, съобщи bTV.

Oще по темата
По първоначална информация нападателите не са успели да проникнат в помещението и липси не са установени.
Тече разследване.

Това е пореден опит за подобно посегателство през последните седмици. На 3 юли т.г. неизвестен отмъкна пари от банков клон в столичния квартал „Борово”. Два дни по-късно се разбра, че липсват около 150 000 лева от столичен трезор. На 8 юли беше обрана клиника за пластична хирургия.

Преди малко повече от седмица неизвестни опитаха да ограбят банков клон на „Цариградско шосе”, но неуспешно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

bo

преди 9 години

До vesko02dori i sankcii nema !! Evala pi4 i si prav ama, kak da gi grabim tex kato nqma kak .Vij kvo e gadno nali ! Zatova kakvoto moje Pi4ago :P

11

vesko02

преди 9 години

Тези пичове да питат батковците политици, как без да се бъхтиш можеш да оглозгаш финансите на държавата без да те санкционират.

10

Реалист

преди 9 години

Определени сили от т.н. "лява България", командвани от външните си покровители, умишлено и по всякакъв възможен начин създават напрежение и хаос, в т.ч. насърчават престъпни групи и ромски малцинства с цел дестабилизиране на положението и насаждане на несигурност в населението преди изборите през октомври.

fallback