Снимка: архив, БулФото
fallback

Бивш футболист е бил задържан от служители на ГД „Криминална полиция”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за престъпни действия, свързани с манипулиране на резултати от мачове с участието на футболисти от националния младежки отбор по футбол е подаден от Българския футболен съюз в средата на месец юли.

В хода на действията по разследването вчера в София е задържан 20-годишен бивш футболист от отбори в „А” футболна група.

По информация на БНР задържаният е бившият вратар на младежкия национален отбор по футбол Даниел Гяуров. Той е бивш футболист на "Видима" (Раковски).

Проведени са множество разпити, включително и на настоящи футболисти от националния младежки отбор, които са и играчи на елитни отбори от „А” футболна група.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура – Ботевград.

Продължава работата по разширяване на кръга от хора, имащи отношение към извършваната престъпна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

до 6

преди 9 години

Бившият вратар на младежкият национален отбор по футбол Даниел Гяуров бе ти не четеш ли докрая статиите ? Бивш футболист на "Видима-Раковски", всичко си е писано както трябва.

7

Евгени

преди 9 години

Неблагодарна работа - цял живот не ходиш на училище, занимаваш се с глупости (пиене, пушене и др.), между другото потренирваш по малко, по-скоро за да поиграеш "мач", а не за да научиш нещо за играта или заради всевъзможните упражнения, и накрая, когато ти се отдаде някаква възможност да станеш професионалист (защото малко момчета успяват) да прецакаш всичко на 20 годишна възраст, защото си *** и не искаш да покажеш малко постоянство и да се развиваш ... Пародия е това за мене !

6

Рачков

преди 9 години

И той ееееее, неговото име еееее &*^%*&(@

fallback