Снимка, архив Булфото
fallback

Хранителен магазин беше обран през изминалата нощ в центъра на София, съобщава БНР.

Малко след 23 ч. въоръжен мъж влязъл в магазина, който се намира на столичния булевард "Дондуков". Нападателят е заплашил управителя на магазина с нож и е успял да вземе около 9 хил. лв., след което е избягал.

В момента полицията издирва извършителя.

Около 04:00 ч. е подаден сигнал за грабеж в бензиностанция на бул. „Цар Борис” по пътя за кв. „Владая”, съобщиха от МВР.

Маскиран мъж е заплашил касиерката и е взел незначителна сума пари. Няма пострадали, предприети са необходимите мерки за издирване на извършителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

Не се уточнява в коя част на "Дондуков" е станало това. Ако е западно от бул."В.Левски", да не забравяме, че колкото повече се приближаваш до моста "Чавдар", толкова по-често започваш да срещаш индивиди от онова, веселото малцинство, които те спират с думите "Какооо (батееее), дай стинки за млеко на детето мааа". И, ако се излъжеш да им дадеш, тръгват след теб, мрънкайки "Малко са, дай още маааа".

10

Анонимен

преди 9 години

Компартията е приела курс на партизанска война - те имат опит!

9

Анонимен

преди 9 години

Какво значи "незначителна сума "? Аз къфто съм ***, работещ за 10 евро на ден и два лева да ми вземат, за мен е значителна сума. Или рушветчията посетил местопрестъплението си е казал" ха, обир за 50 лева, та това са два колана и едни ламби,аре у лево "

fallback