Снимка: архив Булфото
fallback

Полицията откри и иззе козметични продукти и спортни стоки с лого на известни марки в Костинброд. Конфискувани са общо 2646 артикула. При акцията е задържан 67-годишният собственик на имота, където са открити, съобщи МВР.

Операцията е проведена вчера. В къщата на 67-годишния мъж полицаите попаднали на купища стоки - маратонки, спортни дрехи, дамска и мъжка козметика и парфюмерия, всички с логото на световноизвестни търговски марки. За произхода им мъжът не могъл да даде смислено обяснение, не притежавал и необходимите документи, уреждащи съгласието на правопритежателите.

Иззети са общо 2040 козметични изделия, 453 спортни екипа и 153 чифта спортни обувки. Предстои да бъде установено дали артикулите са фалшификати.

Собственикът на имота, който вече е осъждан за незаконно притежание и разпространение на акцизни стоки, е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление от НК. Работата продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Костинброд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

бай тошо

преди 9 години

и мен на улицата ме пресрещат 2 полицая и ми викат дай документ за цървулите,па аз нямам и ми ги конфискуваха

1

Алекс

преди 9 години

Не си е платил протекцията тоя месец, май.

fallback