Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж се е хвърлил пред влак, пътуващ от Пловдив до София. Инцидентът е станал между гара Подуяне и гара Искър, съобщи "Фокус". Информацията е потвърдена и от пресцентъра на БДЖ.

Трагедията се е разиграла на входа на гара Подуяне около 10:20 часа.

Поне още около час ще бъде спряно движението на влаковете в района на гара Подуяне и гара Искър, съобщиха от БДЖ. В момента следствените органи извършат работа по изясняване на случая със самоубийството на мъжа.

Влакът от София за Варна стои в гара Подуяне от 10.45 часа, този от Стара Загора за София е на гара Искър, влакът от София за Бургас е отклонен през гара Столник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Не е понесъл мисълта, че Тиквоний се кани да се връща на власт и предпочел бързата и достойна смърт пред неговото "управление"!

11

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е САМО ТОЗИ КОЙТО СЕ ХВЪРГА ПОД ВЛАКА. ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ОЩЕ. НЯМА ДА ПОВТАРЯМ РАЗНИ КЛИШЕТА КАТО МИЗЕРИЯ БЕЗРАБОТИЦА БЕЗПАРИЧИЕ БЕЗПЪТИЦА НО В ОСНОВАТА НА СОМОУБИИСТВАТА В БОЛШИНСТВОТО ОТ СЛУЧАИТЕ СТОЯТ ТОЧНО ТЕЗИ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ. ДОКАТО НА ВЛАСТ КАЧАВАТ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ И МУТРИТЕ ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА. НЕ ЧЕ НЯКОГА Е БИЛА.

10

Кирил ПОПА

преди 9 години

До до 1 и 3"Като дойде сега Боко на власт и самоубиствата продължат, ще ми забавно как ще смените плочата, ха ха ха..."При Боко Топката, България беше цъфнала, той сам се похвали .

fallback