Снимка: Булфото, архив
fallback

Актьорът Иво Аръков потвърди, че е станал мишена на побойници и е бил нападнат в столичния квартал "Манастирски ливади".

Той публикува съобщение във Facebook за инцидента с надеждата да не се правят неверни интерпретации. Аръков благодари на съдбата, че е бил заедно със свой приятел и така не се е стигнало до по-тежки последствия.

Oще по темата
"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава богу, не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре", написа Аръков.

Актьорът е бил нападнат от неизвестни, а след инцидента е откаран във ВМА. Там е прегледан и освободен за домашно лечение. Сигнал за инцидента е подаден малко след полунощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Ivan

преди 9 години

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг" .....Има мнение за себе си въпросната холивудска звезда!:)) Дано следващият път не е с приятел за да изместим новини като войни,брутални убиства на стотици хора и свалени самолети със стотици загинали на бордовете им,нека има и позитивни новини с БГ привкус!:)

31

МИС СИСИ

преди 9 години

На ден се пребиват по 100 човека в софия и нищо не се пише за това.Аръков и Митко малкия са се натискали на публично място и просто са ги понатупали тези гейчета.

30

Стоичков

преди 9 години

Ако още веднъж си доближил дъщеря ми ще наема повече момчета

fallback