Снимка: Булфото, архив
fallback

Момче на 8 години от Бургас е дало пари и златните бижута на непознат мъж, който го измамил в телефонен разговор. Това съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

В дома на детето в бургаския комплекс "Меден рудник" по телефона се обадил мъж, който съобщил, че бащата на малчугана е арестуван в полицията.

По време на разговора родителите отсъствали от дома.

Непознатият се представил за полицай и казал на момчето, че трябва да събере всички пари и златни накити от дома, ако иска баща му да бъде освободен.

Детето дало на непознатия 380 лева и около 50 грама златни накити на кръстовище срещу блок "456", където била уговорена срещата.

По случая работят служители на Четвърто районно управление "Полиция" в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

jan

преди 9 години

В събота много бабички в блока /Варна- Чайка/си получиха пенсиите - до 12часа. Около един часа чувам : Как е паднала, какво е станало, кой се обажда? Отсреща по телефона само плач, без отговор, а когато чуха и моя глас, затвориха. Бабката с инсулт щеше и инфаркт да получи. Впоследствие разбрахме, че всички бабета са били прислушани. Възниква въросът - дали от пощите играят с измамниците - иначе такава точна информация откъде могат да получат.

10

хихо кокомеро

преди 9 години

Извършителят *** ли е бил? Или може би ром?

9

льжата

преди 9 години

Малкия няма вина.Родителите са виновни.Защо детето знае кьде са парите и ценностите.?

fallback