Разбитата фабрика в Софийско. Снимка МВР
fallback

Полицията разкри нелегална фабрика за производство на нарязан тютюн за свиване на цигари, съобщиха от МВР.

Спецоперацията е проведена вчера в софийското село Чепинци. Полицаите са открили производствено хале, в което се е извършвало рязането на тютюн и подготовката му за последваща продажба.

При извършените процесуални действия са иззети 386 килограма нарязан тютюн, 2 машини за рязане на тютюн, открити са везни, теглилки и други уреди за подобряване качеството на тютюна. В помещението са открити и бали с ненарязан тютюн.

Дейността на нелегалната фабрика е била прикрита под формата на предприятие за производство на пелети.

Задържани са 4-ма души, за които се предполага, че са съпричастни към нелегалното производство. Образувано досъдебно производство от НК. Материалите са докладвани на прокурор от Софийска районна прокуратура. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

alkap

преди 9 години

Тия прикриваха дейността години всички министри знаеха за този цех от кабинета на Борисов та даже и от предния и от сегашния. Получаваха си подкупи до сега когато мутрагена стана много силен поискаха му подкуп огромен и той не го плати

8

Ценов

преди 9 години

Говорите за 2 000 лв. , колкото ги плащат на производителите, а какво стана с 205 000 000 или 1 500 000 000 или 3 000 000 000 лв. , които липсват от банката?

7

Анонимен

преди 9 години

do tam ni dokaraha vlastvashtite horata da si rejat tutun i da pyshat .e tva ako nee mizeria...

fallback