Снимка: Булфото, архив
fallback

При операция на ДАНС е пресечена сексуална злоупотреба с деца в интернет.

Операцията е проведена на 23 юни на територията на София служители под ръководството на Софийската районна прокуратура, съобщиха от пресцентъра на ДАНС.

Спецакцията е за пресичане и документиране на престъпна дейност на лице, ползващо ресурсите на Р2Р програми за споделяне и разпространяване на файлове, съдържащи сексуална злоупотреба с деца от двата пола.

При извършените процесуално-следствените действия на адрес в София е намерена и иззета компютърна система.

В хода на операцията за срок до 24 часа е задържано 1 лице.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

№5 е прав!

преди 9 години

Тези отвратителни файлове сигурно са заснети някъде в чужбина, а този *** е имал низостта да борави с тях.Това също е престъпно, но не може да се сравнява с ежедневното практикуване на педофилия,което е факт във всяка *** махала и в почти всяко едно от ромските семейства. Държавата нехае, институциите за защита на детето симулират уж някаква дейност, но без резултат, а *** се подиграват открито, когато репортер засегне този въпрос в интервю с тях:"Това са наши културни традиции"

5

Анонимен

преди 9 години

ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАХВАНАТ С *** ПЕДОФИЛИ КОИТО СЕ ЖЕНЯТ МАЛОЛЕТНИ,И РАЖДАТ НА 12 ГОДИНИ,КАКВОСЕ ПОДИГРАВАТЕС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕ ,И ПРОКОРАТУРА И ДАНС СТЕ ЗА СЪД ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗЪДЪЛЖЕНИЯ,ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ.ХВАНАЛИ ЕДНА БУДАЛА ДЕТО ГЛЕДАЛ И ЛЪСКАЛ БАСТУНА А ИСТИНСКИТЕ ПЕДОФИЛИ СИ ЖИВЕЯТ НА СВОБОДА В *** ГЕТА.КАК НЕ ВИЕ СРАМ...

4

Анонимен

преди 9 години

Браво на ДАНС а Серльо кога ще го задържите???? Еййй внимавайте да не стане както с Бисерчето и братя Галеви!!!!!

fallback