Снимка: архив Булфото
fallback

Полицаи издирват 6-годишия Иван Синанов от струмянското село Микрево, съобщиха от МВР - Благоевград.

Детето е в неизвестност от 21 юни. За последно е забелязано около 12.00 часа на същата дата пред входа на гробищата в с. Микрево.

Кметът на общината Емил Илиев съобщи, че пети ден продължава издирването на детето. По думите му мобилизирани са всички екипи на Национална и Гранична полиция, като се включват и жители на селото. "Издирването продължава и днес, но към момента без резултат”, каза Илиев, цитиран от "Фокус". Той съобщи, че периметърът на издирването се разширява.

От полицията в Благоевград призовават всички, които имат информация за детето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Момченцето е високо около 1.20 метра, със светла коса. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светло сини дълги панталони (дънки).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Много чужденци чакат

преди 9 години

за да осиновят дете от БгИнтересно е да се съобщи каква сума ежемесечно получава това семейство само поради факта,че има толкова много деца? Родителите някога изобщо работили ли са и какво? Данъци откога не са плащали? Имат ли неплатени сметки за ток и вода? На каква сума възлизат?Добре е да се съобщи това, за да знаем по колко им плащаме месечно само за да се размножават, а те не благоволяват да се грижат за децата си, нито дори само да ги наглеждат - след като и друг път им е изчезвало дете

3

дано го намерят

преди 9 години

*** ще да са, щом имат още осем деца. Тази *** се рои като пчели, правят деца на поразия и после не мислят как ще ги издържат, че нали това е грижа на държавата. Цялата държава е впрегната в момента и работи за ***,а Българите да се спасяват както могат. Не съм съгласна с това и вече започнах да съжалявам, че съм Българка, ако бях *** и аз щях да получавам на готово и да живея.

2

Анонимен

преди 9 години

*** ли са тези?

fallback