Снимка: Dnes.bg

Общ преглед
Спортна кола се вряза в автобусна спирка в Пловдив. При инцидентът този следобед пострада 16-годишна ученичка, която е чакала автобус. По данни на очевидци шофьорът на леката кола е карал с повече от 100 километра в час.

16-годишното момиче, което пострада при инцидента, е с два счупени крака и различни травми по тялото, в момента й се прави обстоен преглед, съобщиха за Dnes.bg от УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив.

23-годишен гръцки студент е шофьорът на спортната кола. Според информация на полицията младежът се е врязал с колата в автобусната спирка, след като се е ударил в друг лек автомобил на кръстовището до моста на Герджика в Пловдив.

„Прелиташе, направо летеше”, разказа шофьорът на ударената кола.

Най-вероятно причина за инцидента е високата скорост. Полицаите са направили тест за наркотици и алкохол на гръцкия студент, който след инцидента е бил в неадекватно състояние.

"Шофьорът на „Нисан"-а мина преди малко с 200 километра край едно заведение на съседния булевард и явно е завъртял и е дошъл на този булевард”, разказа очевидец на случилото се.

Няколко часа движението по моста беше блокирано. Автобусната спирка е една от най-оживените в Пловдив. Минути преди удара автобус е взел голяма част от чакащите пътници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар