Снимка: архив, БулФото
fallback

Двама 20-годишни мъже загинаха днес след челен сблъсък между „Рено 19” и „БМВ 750”.

Инцидентът е станал в 08.55 часа на главния път от София за Русе, на 5 км преди Луковит, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При удара на място е загинал 20-годишен плевенчанин, управлявал „Рено“-то, а на път за болницата е починал и негов връстник и съгражданин, пътувал в колата.

В автомобила са пътували още момче и момиче, които са настанени в болница в тежко състояние.

Водачът и пътникът в БМВ-то са без сериозни наранявания, като 24–годишната жена, която е заявила, че е шофирала лекия автомобил, не притежава свидетелство за управление.

При друг пътен инцидент, станал около 18.30 часа вчера, загина 30-годишен мъж.

Катастрофата е станала между лек автомобил и автобус от градския транспорт на пътя между Аладжа манастир към к.к.Златни пясъци.

Лек автомобил „Сеат Ибиза”, управляван от 30-годишния варненец Д.У., поради движение с несъобразена скорост с пътната настилка - мокър асфалт, се блъска челно в автобус от градския транспорт.

Вследствие на инцидента е пострадал водачът на автомобила, който е отведен в болница. Няколко часа по-късно мъжът е починал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 10 години

До 32 Отговори Анонимен преди 1 ден "Хубаво е, че има такива новини. Хубаво е, че това мразещо всичко и всички, завистливо, мрънкащо и плюещо наляво и надясно, българско племе се затрива. Светът няма нужда от този ***, който живее тук." Хеееееееейййййййййй ...сладур - мамин, като е така ...какво МАЙКА СИ търсиш тука.Радваш се на чужд гроб- ти ще влезеш в него...запомни.

36

КАТ

преди 10 години

Изтрепете се сами до един, мамка ви проста, въздухари!

35

Еню

преди 10 години

ДемокраСия, Братче!

fallback