Снимка: Булфото, архив
fallback

18-годишен ученик е задържан за двойното убийство в Джебел, при което бяха убити 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Мъжът с инициали М.Ш. е задържан в 01.00 часа тази нощ, за срок до 72 часа, с постановление на прокуратурата. Той е преведен в следствения арест в Кърджали.

Както Dnes.bg съобщи, двете тела бяха открити в събота в апартамент в град Джебел. Сигналът е подаден от съсед. Жената и малкото й дете са били убити с хладно оръжие, като по непотвърдена от полицията информация двойното убийство е било извършено с брадва.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдение на Окръжната прокуратура в Кърджали.

Задържаният е привлечен като обвиняем по чл.116, ал.1, т.4 и т.6 от Наказателния кодекс за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост. Той е ученик в местната гимназия по тютюн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 10 години

Само търсите поводи да се противопоставяте и да се скарате, а поводът за статията е трагичен. Нещастието трябва да обединява, а не да разделя хората. Да се помисли какво да се направи в бъдеще, за да намалее престъпността. Това засяга всички нас.Аз си спомням какво беше казал един чуждестранен наблюдател в първите години след промените: "Вие се противопоставяте един на друг, но не знаете колко подобни сте един на друг в очите на външен наблюдател." Това беше казано за балканските народи изобщо

114

Анонимен

преди 10 години

До чичо мNie sme evropeyski musulmani i tezi prikazki za hvarleni svinski glavi v dvora na djamiite nishto ne ozna4ava za nas razbra li zlobno sashtestvo takova

113

@ 107

преди 10 години

Не Ястреб , в България българите са българи , *** са *** , а потурчени са мангалоподобни същества с ниска култура , празни тикви и голямо самочувствие , тия глупости дето всички сме българи ги дрънкат по телевизията и разните там политици загубили всякаква връзка с народа си.

fallback