Гл. инсп. Илиян Личев. Снимка МВР
fallback

Главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров представи новия директор на Областната дирекция на МВР във Велико Търново, съобщиха от дирекцията.

Със заповед от 14 април 2014 г. на министъра на вътрешните работи настоящият заместник-директор на ОДМВР – Велико Търново гл. инсп. Илиян Личев поема ръководството на областната дирекция.

Oще по темата

Досегашният временно изпълняващ длъжността гл. инсп. Христо Христов е в отпуск, след като бе отстранен от поста. Причина за това беше провалената спецоперация в Лясковец в началото на март, при която един командос загина, а други трима бяха ранени. Освен това вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви, че ще има дисциплинарни наказания и за бившия директор на ОДМВР-Велико Търново комисар Живко Коцев, както и за двама полицаи, които са заснели къщата на психично болния Петко Петков преди операцията.

Главен комисар Светлозар Лазаров изрази надежда днес, че работата в областната дирекция ще продължи със същите темпове и ще бъдат постигнати още по-високи резултати в борбата с престъпността.

Като приоритетни направления за работа на ОДМВР във Велико Търново той изведе противодействието на организираната престъпност и криминални предприятия, на престъпленията срещу финансово-кредитната система (в частност – измамите с ДДС) и на битовата престъпност.

За полицията в областния център водещи линии според него трябва да бъдат обезпечаване на сигурността за нормално функциониране на туризма и противодействието на наркоразпространението сред студентите, за Горна Оряховица – сигурността на критичната инфраструктура и борбата с битовата престъпност, за Свищов - противодействието на наркоразпространението сред студентите, за районите на Павликени, Полски Тръмбеш, Стражица и Елена – противодействие на битовата престъпност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 години

МИЛИЦИЯТА Е БАШИБОЗУК РАЗПАСАН НЕГРАМОТЕН И КОРУМПИРАН.

10

Анонимен

преди 10 години

До журналистЧервени Кхмери се наричат, не хмери.

9

Анонимен

преди 10 години

Правилно го смениха тоя! Преди червените да го направят шеф на Търновската дирекция, ГЕРБ го направиха шеф на Горнооряховската! А ако знаете какъв е плуж_к, близа зад_ика на Цветанов, после - на следващите! Пфууууу!

fallback