Снимка: архив, МВР
fallback

Възрастна жена от Карнобат е измамена с 1400 лева за разваляне на черна магия, съобщиха МВР-Бургас.

Вчера по обед, в местното РПУ било получено съобщение от 82-годишна жена от Карнобат, че по-рано под предлог, че ще разваля черна магия, в дома й дошла непозната жена на около 25 години.

Мнимата гледачка поискала всички налични в дома пари, а пенсионерката донесла сумата от 1400 лв.

Непознатата грабнала парите и побeгнала от дома на жената.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Случаен

преди 10 години

Има хора ,които живеят в свой собствен свят. Те приемат всичко за чиста монета. Те са наивници. Като прибавим и възрастта, вече става страшно. Много ми е интересно, тези възрастни хора нямат ли деца и внуци да им разкажат какво става в България. Но, ако са хора,който са свикнали да правят каквото си знаят и с възрастта са го затвърдили, жалко за тях. Бог да им е на помощ, ама и той помага, когато си помогнеш и сам.

4

И да слагаш минуси,

преди 10 години

и да не слагаш, знае се кой етнос "разваля" магии. Да се пише от каква боя е крадлата, защото това живеене на чужд гръб се практикува по нашите земи от векове. *** затова са приели навремето исляма - заради относителните привилегии, а после са безчинствали на гърба на всички останали. Нашият народ обаче е казвал "турска вяра" и почти до средата на 19-и век е определял народностната принадлежност според религията. Затова *** деребейства и зверства се пишат на сметката на турците.

3

Анонимен

преди 10 години

Крачетата й да изсъхнат на тази крадла! По корем да се влачи и други пари в живота си да не види!

fallback