Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Телефонен измамник взе 6850 лв. от възрастна жена, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Потърпевшата е 75-годишна жена, на която престъпникът се е обадил по телефона вчера към 15 часа.

Мъжът се е представил за хирург и е съобщил, че дъщерята на възрастната жена е счупила крака си и се налага да й бъдат поставени 4 златни пирона. За операцията трябвало да се плати сума от 10 000 евро.

Мнимият доктор допълнил, че служител на Здравната каса ще отиде до дома й да вземе парите. Малко по-късно жената е предала на непознат 6850 лева.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Минка

преди 10 години

Предлагам на медиите да информират нашите наивни бабички, преди да започнат сапунените филми да им напомнят за измамниците.

2

Stefko 88

преди 10 години

Елекорато на бе-се-***-то! Ето на такива им позволяват да гласуват, и за това няма да тръгнем напред. Защото тия мили,червени бабета с гласчето си ни дърпат назад и докарват на власт "наш'те ора" , както се изцепва един "комунист"(който не знае за "капитал" или "комунистически манифест" на маркс( за което го скъсвам от майтап)). Ха ха ха ;-)!!! Та ,нека дъртаците си гласуват как инак бсп ще са на власт. Вижда се добре колко са изветряли.

1

Ех, мъка

преди 10 години

Все още ли има неразбрали хора. Защо сте толкова наивни. Дайте парите на децата си, ако не ви трябват. Как още да ви се обясни, да не давате пари на непознати. Къде живеете,не сте ли чували за измамници. Жалко за вас.

fallback