Обраният банков клон. Снимка: Булфото
fallback

До 200 хиляди лева са отмъкнали въоръжените крадци, които тази сутрин обраха банков клон в столичния квартал "Хаджи Димитър".

От Първа инвестиционна банка уточняват, че клиентите им нямат основание за притеснения, тъй като всички пари и ценности са застраховани и се покриват от застрахователите.

Оттам уточняват, че след огледи и разпити на свидетели банковят клон отново е отворен. Пострадалият охранител е в добро състояние и вече е изписан от "Пирогов" за домашно лечение.

Както Dnes.bg вече ви съобщи, рано тази сутрин бандити взеха на мушка с автомат Калашников служителите в банковия офис.

Нападателите нахлули при отварянето му в началото на работния ден.

При атаката им бе ранен охранител, който бе отведен в "Пирогов" с пет рани в главата.

Полицията продължава да издирва наглите обирджии.

Припомняме, че на 10 януари пък бе извършен опит въоръжен грабеж на банков клон на "Юнионбанк", намиращ се в района на бул. "Цар Борис III" до Руски паметник. Тогава от банката обявиха, че задигнати пари няма.

Тримата нападатели още се издирват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 10 години

koi q obral , djon dilinjar ,toia pat jertvi niama .i da gi davate dobrovolno predi 25 god gi okradoxte ot naroda vremee da gi vrashtate s maznite evrei .ne sa mnogo no za bedni xora stigat .za bankata sa djobni.

55

георги

преди 10 години

БРАВО НА ЛАЗАРОВ ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ТОЙ КАЗА ЧЕ Е ХВАНАЛ НАЙ ГОЛЕМИЯ ОБИРДЖИЯ БИВШИЯ ПОЛИЦАЙ КОЙТО СПОРЕД НЕГО Е ОБРАЛ БАНКА НА МАДЖО Е СЕГА ТОЗИ ЧОВЕК Е В АРЕСТА ЗАЩО ОБИРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ А ВИНОВНИ НЯМА........КЪДЕ СТЕ ГОСПОДИН *** "ЛАЗАРОВ"

54

Тео

преди 10 години

Държава, я която в култ се превъзнася престъпността не я чака нищо добро! Искам да питам - вярвате ли, че тези юнаци ще раздадат парите на бедните? Е, аз не! Не са с нищо по-различни от бандитите, седнали в креслата в народното събрание и хилядите незнайни хрантутници на бившото ДС!Опа, има разлика - и тя е, че тези попадат под ударите на закона а другите не! Та,хора,осъзнайте се - за бандитизма прошка не трябва да има, но аршина трябва да е еднакъв както за "нашите хора" така и за всички други.

fallback