Входът, в който бе разстрелян Стоян Цветков. Снимка: Булфото
fallback

44-годишният Стоян Цветков е застреляният тази сутрин в София, съобщи БНР.

Както Dnes.bg съобщи мъжът бе гръмнат сутринта във входа на блок 380 в столичния квартал "Св. Троица".

Двамата убийци позвънили на входната врата, Цветков слязъл да им отвори и бил покосен с два куршума в главата. Загинал е на място, като тялото му бе изнесено от блока в ранния следобед.

Полицията продължава с издирването на двамата мъже, които са открили стрелбата. Предположениета на разследващите е, че те са успели да избягат в посока към бившата сграда на следствието на "Майор Векилски".

Униформените разпитват и живеещите в блока, макар повечето от тях да не са чули и видели почти нищо. Някои от тях чули около 09.30 само няколко силни викове, като са помислили, че става въпрос за спор.

Убитият Стоян Цветков е познат на полицията за притежание на наркотици и за трафик на акцизни стоки. Срещу него има образувано и досъдебно производство, като той е бил с наложена мярка "домашен арест".

Мъжът има фирма за търговски операции и услуги "Екс дринкс", в която той е управител и собственик.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

партиен член

преди 10 години

До 45.Комунизъм няма защото фалира.Фалира защото произвеждаше продукти които не ставаха за нищо.Компютри правец за тях имаше само хубави вицове.Гуми Вида гърмеха като бомби и никога неможеха да се балансират.колела Балкан.Имам чисто ново с етикет-160 лв.Децата не искат да го видят защото може да се кара само на равно ако си култорист може лек наклон да изкачиш.По това време светът какво произвеждаше? Произвеждаше качество то винаги се търси.

50

Love

преди 10 години

Мачкай Орешаре,мачкай лешояде мой ..;))

49

Anon

преди 10 години

1993 called. It wants its communists back...

fallback