Снимка: архив, БулФото
fallback

Почина 18-годишното момиче, блъснато на пешеходна пътека в Бургас, съобщиха от многопрофилната болница в града пред „Фокус“.

Инцидентът стана на бул. „Димитър Димов” около 18.40 часа на 5 януари.

Oще по темата
След удара от лек автомобил девойката беше в кома, с тежка черепно-мозъчна травма, травми на белия дроб и бъбреците.

Причината за катастрофата е отнемане на предимство от 60-годишния водач на автомобила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 10 години

horata shte se pensionirat na po 70g., i shte si karat kolite estestveno, pesha e po- trudno na tazi vazrast

9

шофьор

преди 10 години

В Перник гърбиците са преди пешеходните пътеки браво на този дето ги е правил.В София има две такива.От Симеоново по посока гара Пионер на дясния завой първо минаваш напречни релефни линии които те предупреждават че следва пътека защото в завоя не се вижда.Другата е в локалното преди Плиска посока Пловдив.На тази преди Плиска съм наблюдавал многократно как всички коли минават бавно няма следи от гуми. Следите са преди и на гърбицата но не и на пътеката.Елементарно но кой да се сети. И аз съм пешеходец

8

шофьор

преди 10 години

Да почива в мир.Съболезнования на блиските и.Но какви са тия смешни забрани които предлагате?Та аз ще се пенсионирам на64г.Мислите ли че на 60 щемога да работя друго?Трябва да се мисли как да се предотвратяват такива инциденти.Каквато и да е присъдата няма да върне младото момиче.Ако гърбицата е преди пътеката на 15м Ефекта щее в пъти по голям но кой да се сети.Ако не видиш пътеката ,минавайки първо гърбицата вече инстинктивно ще си намалил.Сега намаляваш на самата пътека когато вече е късно.

fallback