fallback

Общ преглед

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

249

fsdgfdg

преди 10 години

До 262 Евала! Добре го каза!

248

От Варна

преди 10 години

багажа,докато беше на работа и дим да ме няма.Не му казах за бебето,сега се прибрах във Варна,имам близнаци момиче и момче на 3 години,които обичам безумно,имам хубава работа и жилище и си ги гледам сама.Бившият ми неимоверно много иска да има деца и аз с удоволствие се разхождам с моите покрай неговото жилище.Знае ***,че децата са негови,но никога няма да позволя да носят неговото име и фамилия.Да се трови сам за това,което изгуби от простотия и нагон.Така се прави мили хора...........

247

От Варна

преди 10 години

До *** ва в гражданитеАми аз не мога да ти разбера проблема,честно...Няма проблем жените да работят-мъжете да бъдат домакини,да гледат децата,да ходят на работа,защото не може само единия да гледам семейство и непрекъснато да сте усмихнати и само с едно намигване и усмивка в поза "Партер" или на колене за фелацио,а и да не забравяме да изглеждате добре 23 часа на ден и винаги да сте в настроение...От опит ще ти кажа,хванах бившия с неговата бивша и му натрих носа,забременях от него и си събрах

fallback