Хюлия Маджар Снимка: Facebook

Труп на млада жена е бил намерен край автомагистрала „Хемус” в събота, предаде bTV.

Тялото е на 24-годишната Хюлия Маджар от село Белоградец. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

От полицията потвърдиха за намерено тяло в близост до стария път за Девня, но отказаха повече информация. По случая работи Варненската окръжна прокуратура, която възнамерява да обяви подробности в понеделник.

Неофициално се твърди, че основният заподозрян за убийството на Хюлия  е бившият й приятел, който в момента се укрива от криминалистите, съобщи БНТ.

По непотвърдена информация  в момента полицията работи по две версии – едната е, че Хюлия е била отвлечена и за освобождаването й са поискани 300 хиляди лева откуп. Другата е, че това е убийство с лични мотиви. 

Хюлия е дъщеря на местен арендатор. Семейството има заведение в Белоградец. Малко преди да изчезне на 1 януари, Хюлия била там с приятели, за да празнуват Нова година. Следите й се губят около 2 часа след полунощ на 1 януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase